Mlsotník

Update: Srp 14th, 2010

Tady můžete vařit až budete pečení vaření

  1. Tak na stará kolena mám za sebou jednu premiéru,jako oběť fórku kamarádů.Mám rád králíky,jako delikatesu,na všechny způsoby,dokonce jsem si kvůli tomu pořídil i klasický řimský hrnec ( https://tinyurl.com/yano52lu ) ,aby ten králík byl opravdu éňo ňůňo a přesně tak,jak si ho za Římské republiky nechal dělat Caesar :-) Pořídil bych si i králikárnu a farmu,ale to v horách z bezpečnostních důvodů nejde.Ono by bylo nemilé překvapení mít u sebe pět vnoučat a na dveře zaťuká medvěd nebo vlk,že mají také hlad.Takže člověk byl s tím králíkem tak otravnej,až se teď stal obětí fóru.Kamarádi donesli „jako králika“,dokonce na to nechali nalepit cenovku „rabbit“ .Bylo mi to divný a dal očuchat psům,takže pes to nebyl.Udělal jsem to na smetaně,jak se sluší a patří,jako první porci na zkoušku si dal hřbet a podle páteře poznal,že to nebyl králík,ale kočka.První iniciace byla,že jsem se málem poblil,ale do finále to bylo docela dobrý,alespoň psi si nestěžovali.Poučení do budoucna zní – žer jen to,co sám zabiješ.

  2. Dobrej gáblík jsou také hadi,ale to se musí umět.Mně to chytají psi,vlastně feny.Psy už nemám,už bych je nezkrotil,ale mám dvě fenky,hlavně kvůli vnoučatům.Jednu zlatého retrievera a druhou amerického bullteriéra.Obě jsou zlatíčka a extrémně ochranářské,když je u nás drobotina.To šmejdí po okolí a kolikrát přinesou v hubě hada,dojdou s ním do kuchyně,pustěj na podlahu a a pohled typu „páníčku,teď nám ho upeč“(syrový to nesežerou).A tak se člověk naučil péct hady,aby to žral alespoň pes :-)Ale jinak je fakt dobrý.

Stránka komentářů
Musíte sepřihlásit pro zadání komentáře.